Pokličite nas: 070 833 833

Zakaj mi?

Jumbo panoji - Billboardi

Megaboardi in Gigaboardi ob AC

Mobilni jumbo panoji

Ostalo zunanje oglaševanje

Tiskani in spletni časopis Na Dlani

Reklamne table in napisi

Hitro tiskanje

Kreativna zasnova oglaševalskih kampanij

KREATIVNO GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Potrebujete idejno zasnovo za oglaševalsko akcijo? Ali nasvet iz področja marketinga? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Vam je grafično oblikovanje tuje in ne veste kako se lotiti oblikovanja svoje vizitke, logotipa podjetja, grafične podobe plakata ali izdelave spletne strani?

Nudimo vam svetovanje za grafično oblikovanje ter pomoč pri izdelavi celostne grafične podobe podjetja. To je korak do višje prepoznavnost v tiskanih in elektronskih medijih. Pomagamo vam pri idejni zasnovi oglaševalskih akcij, najsi gre za tiskovino, radijski ali televizijski oglas. Smo specializirani za kreativno in grafično oblikovanje in svetovanje iz področja marketinga.  Nudimo vam grafično oblikovanje tiskovin , najsi gre za letake, kataloge, vizitke, majice ali etikete. Grafično oblikovanje zajema svetovanje in pomoč pri idejni zasnovi in celostni podobi vašega pojavljanja v medijih. Grafično oblikovanje in svetovanje zajema zbiranje idej, načrtovanje vsebine in sporočila tiskovine, kot tudi popravke, dodelave in predelave že obstoječih tiskovin.

Pri izdelavi vizitk ali  letakov vam svetujemo glede pravilne kombinacije barv, izbire velikosti, sloga, barve teksta, ozadja in drugih slikovnih elementov. Pri izdelavi letakov vam svetujemo glede zasnove postavitve oglaševalske akcije in skupaj z vašimi željami in cilji izpeljemo grafično oblikovanje. Tisk je domena, za katero lahko tudi poskrbimo. Prav tako vam po želji lahko izdelamo logotip podjetja. Nudimo vam izdelavo spletnih strani ali PR člankov.

Ko je grafično oblikovanje končano, je na vrsti tisk. Nudimo vam digitalni ali offset tisk. Prednost digitalnega tiska je v hitrosti tiskanja, saj večino tiskovin zagotovimo v 24 urah. Odlikuje nas cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava. Z digitalnim tiskom omogočimo manjše naklade vizitk, katalogov, zloženk in drugih tiskovin. Za večjo količino tiska vizitk, letakov, katalogov koledarjev priporočamo offset tisk.

Vas zanima cena za tisk tiskovin? Na spletni strani Magma Media izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ponudbo. Pohitite in si zagotovite ponudbo za vaše povpraševanje. Nudimo vam kvalitetno in kreativno grafično oblikovanje. Tisk pri nas je visoke kvalitete in po ugodni ceni. Odlikuje nas hitrost in prisluhnili bomo vsaki vaši želji.

Pišite nam in se prepričajte sami!

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki