Pokličite nas: 070 833 833

Zakaj mi?

Jumbo panoji - Billboardi

Megaboardi in Gigaboardi ob AC

Mobilni jumbo panoji

Ostalo zunanje oglaševanje

Tiskani in spletni časopis Na Dlani

Reklamne table in napisi

Hitro tiskanje

Kreativna zasnova oglaševalskih kampanij

MEGABOARDI IN GIGABOARDI OB AC

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in predstavitev vašega podjetja, blagovne znamke, storitev ali izdelkov? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga v bližnji prihodnosti organizirate ali vabilo na koncert, prireditev, zabavo?

Giga panoji  in mega panoji so učinkovit način oglaševanja. Že samo ime pove, da gre za panoje velikih formatov in da so s tem dobro vidni in opazni vsem mimoidočim. Panojev formata velikosti 16x5m – giga panoji  in 12x4m – mega panoji na javni površini ob avtocesti ne morete spregledati.  Prednost giga in mega panojev oglaševanja je ravno to, da se nahajajo na avtocestah in mestnih obvzoznicah in so dobro vidni širokemu krogu ljudi. Nagovarjajo vse ljudi, ki se dnevno peljejo po avtocesti, torej delovno aktivno populacijo in vse, ki se vozijo v mesto in v nakupovalna središča. V kratkem času giga in mega panoje vidi ogromno ljudi. Ljudje so med vožnjo sproščeni in neobremenjeni in hitro zaznajo in vpijejo informacije na velikih površinah kot so giga in mega panoji. Za učinkovitost oglasa na giga in mega panojih je pomembna dobro zastavljena oglaševalska akcija, kvalitetna grafična podoba, kvaliteten tisk panojev in dobra ter frekventna lokacija.

megaboardi

Giga panoji in mega panoji naj imajo zanimivo vsebino, ki bo pritegbila in prepričala ljudi. Če ne veste kako zastaviti oglaševalsko kampanjo, se pravtako lahko obrnete na nas. Pri nas vam nudimo tudi tisk na panoje, pravtako zakup in postavitev na izbranih lokacijah. Lokacije imamo na avtocestah in avtocestnih izvozih na  Dolenjskem in sicer v Trebnjem, Škocjanu, Krškem in Brežicah. Mikrolokacije posameznih mest za giga in mega panoje najdete v dokumentih na spletni strani Magma Media.

Giga panoji in mega panoji se večinoma uporabljajo za promocijo izdelkov, storitev ali dogodkov. Lahko  se uporabljajo  tudi kot usmerjevalne table do lokacije z vašimi storitvami. Tako vas bodo  ljudje z giga in mega panoji že med samo vožnjo opazili in morda zavili k vam na kosilo ali se ustavili na sladki tortici.

Lokacije:

Vas zanima cena za najem mega in giga panojev? Na naši spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje in odgovorili vam bomo z ugodno ponudbo. Povejte vaše želje in skupaj bomo dosegli  vaš cilj. Pišite nam in se prepričajte sami!

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki