Pokličite nas: 070 833 833

Zakaj mi?

Jumbo panoji - Billboardi

Megaboardi in Gigaboardi ob AC

Mobilni jumbo panoji

Ostalo zunanje oglaševanje

Tiskani in spletni časopis Na Dlani

Reklamne table in napisi

Hitro tiskanje

Kreativna zasnova oglaševalskih kampanij

TISK - DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

HITRO TISKANJE. Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Potrebujete tisk letakov, nalepk, vizitk, kataloga ali katere druge tiskovine? Bi radi povečali obseg svojih storitev, povečali krog zadovoljnih uporabnikov in si pridobili nove kupce? Potem je čas, da naredite nekaj na svoji prepoznavnosti. Izoblikujte si letak, izdelajte vizitke ali svoje storitve predstavite v katalogu. Ko boste morali tiskovino natisniti, v igro stopimo mi.

TISK TRANSPARENTOV-CERAD

TISK LETAKOV

TISK ZGIBANK

TISK PLAKATOV

TISK NALEPK - ETIKET

TISK VIZITK

TISK KOLEDARJEV

TISK NA MAJICE

TISK ZLOŽENK

TISK VABIL

TISK KATALOGOV

 

Pri nas tiskajte kvalitetno, hitro in ugodno!

V podjetju Magma Media vam nudimo digitalni tisk kvalitetno in po ugodni ceni. Digitalni tisk je primeren za večino tiskovin. Digitalni tisk pri nas se poleg kvalitete in ugodne cene ponaša tudi z izjemno hitrostjo, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah. Danes oddate naročilo in jutri so vizitke, nalepke ali letaki lahko že pri vas. Digitalni tisk se večinoma uporablja za manjše naklade tiskovin. V primeru večjih naklad uporabimo offset tisk, ki ga prav tako nudimo v našem podjetju, tako da ne eno ne drugo ne predstavlja težav. Enostavno prinesite dokumente, ki jih želite natisniti, za nadaljni postopek bomo poskrbeli mi. Pri tisku lahko izbirate med poljubnimi dimenzijami, črno belim ali barvnim tiskom, ponujamo enostranski ali dvostranski digitalni tisk.

Odajte naročilo kar preko spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Na voljo imate pestro izbiro papirjev različnih gramatur. Tiskamo tudi na karton in ostale materiale kot so plastika, les, aluminij. Omogočamo vam digitalni tisk transparentov, tisk jumbo plakatov, tisk na pleksi, digitalni tisk posterjev in tisk na majice. Za tiskovine izvajamo digitalni tisk tako letakov, katalogov, zloženk, vizitk in etiket.

Pri večjih količinah tiskovin nudimo popust. Za natančnejšo ceno izvedbe digitalnega tiska pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo. Na naši spletni strani oddajte obrazec za povpraševanje in dogovorili se bomo za sodelovanje. V mesecu decembru imamo posebno akcijo in sicer nudimo do 50% popust na digitalni tisk. Te akcije enostavno ne smete zamuditi! Pišite nam in si zagotovite svojo ponudbo!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

DIGITALNI TISK

Prednost našega digitalnega tiska je hitrost tiskanja, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah! Odlikuje nas tudi cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava. Z digitalnim tiskom vam omogočimo tisk majših naklad letakov, katalogov, zloženk, vizitk in ostalih tiskovin. Nudimo dodelavo vaših tiskovin s posebnimi efekti.

 

OFFSET TISK 

Za večjo količino tiska letakov, katalogov, koledarjev, vizitk, zloženk, brošur, ... vam nudimo offset tisk. Z offset tiskom lahko tiskamo na vse vrste papirja, vključno s kartonom, poleg tega pa vam omogočamo tudi tisk na druge materiale kot so les, plastika, ...

 

 

XXL TISK

Z XXL tiskom vam omogočamo tiskanje na najrazličnejše vrste tiskovin v velikem formatu. Zagotovimo vam tisk promocijskega in reklamnega materiala, kot tudi tisk nalepk za vaše vozilo. Tiskamo tudi na druge materiale kot so tisk na aluminij, tisk na forex, tisk na pleksi, tisk transparentov, tisk jumbo plakatov, ipd.

 

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki