Pokličite nas: 070 833 833

Predstavitev

Matej Zabukovec je leta 2008 ustanovil podjetje Magma media d.o.o. z namenom prodaje jumbo plakatnih površin. Začel je z mobilnimi jumbo plakati (mobilne reklamne prikolice).

Med prvimi podjetji v Sloveniji nam je uspelo pridobiti homologacijske dokumente, kar nam je omogočilo, da so mobilni panoji lahko obstali na dobro vidnih pozicijah in s tem privabili številna podjetja, da so začela oglaševati na teh panojih.

Podjetje se je z leti razvijalo in danes ponuja že številne zunanje reklamne površine na prepoznavnih reklamnih lokacijah, obešankah na javnih drogovih, čezcestnih transparentih, reklamnih stebričkih, velikih panojih ob avtocestah in drugo. Podjetje deluje pretežno v dolenjskih in posavskih občinah, prav tako pa tudi v Beli krajini ter v Ljubljani in bližnji okolici. Magma media danes s ponosom predstavlja mrežo dolenjsko-posavskega vsemedijskega ponudnika, saj imamo širok spekter ponudbe, znanj, referenc in inovativno naravnanih idej.

Podjetje je v letu 2011 razširilo dejavnost, odprlo poslovne prostore v Trebnjem in začelo z dejavnostjo medijskega posredovanja, spletnim oglaševanjem, izdelavo tiskovin, reklamnih materialov, distribucijo tiskovin in izdelavo reklamnih svetlobnih tabel. Leta 2013 smo začeli še z projektom »NA DLANI«, ki postaja pomemben dolenjsko-posavski medij, s katerem želimo informirati javnost preko tiskanih izdaj in spletne strani. Projektu se pridružujejo številne občine, društva, zavodi in podjetja.

Cilji našega podjetja so ambiciozni, predvsem svoje vire pospešeno usmerjamo v digitalizacijo določenih reklamnih površin v velike oglasne led TV-je ter številne druge novosti na področju oglaševanja, s katerimi želimo postati vodilni ponudnik oglaševalskega prostora na domačem območju.

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki