Pokličite nas: 070 833 833

< Ponudba - Digitalni tisk

TISK NALEPK

TISKANJE NALEPK - NALEPKE ZA AVTO

TISK NALEPK - za 20€/m2

TISK NALEPK

Nudimo vam tisk nalepk za različne namene, tiskamo reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3d nalepke poljubnih dimenzij, oblik ter barv, kot tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, ipd.

AKCIJA: AVTO NALEPKA, IZREZ PO KONTURI, PRENOSNA FOLIJA ŽE OD 20€/m2

Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

Preverite ponudbo za TISKANJE AVTO NALEPK, že od 20€/m2!

  • Preverjena kvaliteta z garancijo.
  • Možnost oblikovanja in kreativnega svetovanja.
  • Največja izbira visoko kakovostnih materialov.

Najpogosteje uporabljeni vrsti sta:

* Papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vremske vplive
* PVC nalepke: odporne na vodo in vremenske vplive, obstojnost do 15 let in več
Poleg tiska nalepk vam nudimo dodatno zaščito oz. laminacijo nalepk kar še podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Izdelujemo torej nalepke po naročilu, kjer lahko sami pripravite grafiko oz. oblikovanje, lahko pa to za vas storimo mi.

Nalepke imajo veliko možnosti uporabe, pri čemer se jih lahko lepi na pohištvo, knjige, vozila, metalne, lesene, plastične površine, stene, ipd.

NALEPKE ZA AVTO - TISK AVTO NALEPK

Avto grafika je prava priložnost, da si zagotovite unikatno grafiko na vašem osebnem ali za promocijo lastne dejavnosti na komercialnih vozilih. Izstopajte in polepšajte svoje vozilo, tako da naredite dober vtis.  Z avto grafiko boste vidni širši ciljni publiki, kar pomeni, da je glede na vidnost in učinek to ena izmed možnosti najugodnejšega oglaševanja.

 

Vaše vozilo oblečemo v logotip in barve vašega podjetja, lahko pa vam oblikujemo motiv po vaši želji. Nudimo vam tisk avto nalepk, ki vam bodo omogočile večjo prepoznavnost po ugodni ceni. Naš tisk avto nalepk je ugoden in kvaliteten. Nudimo tisk na PVC folije in tudi laminacijo s katero dosežemo še večjo zaščito pred zunanjimi vplivi.

 

ETIKETE - TISK ETIKET

Tiskamo samolepilne etikete pri čemer nudimo veliko izbiro materialov za tisk od premaznih, strukturiranih, sintetičnih do prozornih materialov.  Za dodatno zaščito vam na željo etikete tudi lakiramo ali plastificiramo. Tiskamo pravokotne, kvadratne, okrogle in ovalne oblike etiket oz. oblike po vaši želji. Nudimo etikete, ki so primerne za strojno in ročno etiketiranje.

Namen uporabe etiket je zelo širok, najpogosteje se uporabljajo kot vinske etikete oz. etikete za steklenice, etikete za prehrambene oz. živilske izdelke, etikete za kozmetiko, etikete za embalažo, pakiranje, varnostne oz. opozorilne etikete, promocijske etikete...

Pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali našo ponudbo!

 

Vas zanima cena za tisk nalepk ali etiket? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo!

HITRO TISKANJE - DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki