DOMOV

O PODJETJU

GALERIJA

CERTIFIKAT

CENIK

VARNOSTNI LIST

ustanovitev podjetja Halo beton d.o.o.

Kupili in prevzeli smo prostore in delo podjetja Betonal d.o.o. in sedaj se ukvarjamo s proizvodnjo betona, dostavo z avtomešalci in avtočrpalko.

BETONARNA

Veliko nas poznajo tudi pod imenom betonarna Trebnje. V letu 2010 je podjetje Halo Beton d.o.o. kupilo betonarno v Trebnjem od Betonal-a d.o.o. – v stečaju. Ukvarjamo se torej s proizvodnjo betona vseh vrst in kasneje do prevoza betona na delavno mesto, v natančno določenem času na dogovorjeno mesto. 

NAŠ NAMEN?

Naš namen je zagotavljati kupcem kvaliteten beton, ki je podprt s certifikati in preverjen v našem zasebnem laboratoriju. Halo beton d.o.o. vam pripelje naročilo z avtomešalcem, kjer gradbenikom olajšamo delo tudi z avtočrpalko, s katero dosežemo željeno mesto.

Točnost –

Izjemno velikega pomena igra naša povezanost z gradbinci, ki nas poznajo tudi pod imenom Betonarna Trebnje. Glede na to, da poznamo tudi njihov posel, poskrbimo da je dostava pravega kvalitetnega betona pri vas v točno določenem času, ko je to potrebno. Odstopanja so minimalna.

Odlično razmerje

Zavedamo se, da je ena najpomembnejših lastnosti našega podjetja zagotovo kvaliteta, ki je na zelo visokem nivoju. Kot prvo imamo certifikat konzole proizvodnje in kot drugo imamo tudi svoje zaseben laboratorij, kjer lahko z gotovostjo potrdimo kvaliteto betona. Neglede na kakovost našega dela cenovno ostajamo ugodni!

Korektni

Večino podjetij s katerimi Halo beton d.o.o. sodeluje ostane z nami dlje časa. Predvsem je razlog v tem, da imamo z vsemi oseben odnos, držimo se dogovora in smo fleksibilni. Ko enkrat sodelujete z nami, se razvadite in ostanete z nami. Betonarna Trebnje je pravi naslov!
Stranke podjetja Halo beton d.o.o. so tako fizične kot pravne osebe. Fizične osebe so predvsem ljudje, ki gradijo hiše, škarpe ipd, medtem ko pri pravnih podjetjih delamo s podjetji vseh vrst – s.p., d.o.o., d.d.,..