TISK PLAKATOV – POSTERJEV za 0,40€/kos v 24h

Nudimo vam hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, oglasno kampanijo, dogodek, promocijo, reklamo.

AKCIJA: Cena za 100 PLAKATOV, formata A3, že za 40€ + DDV
AKCIJA: Cena za 300 PLAKATOV, formata B2, že za 250€ + DDV

Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE PLAKATOV, 100 kos, A3 format, že za 0,40€/kos!

  • Dostava v 24h.
  • Preverjena kvaliteta z garancijo.
  • Možnost oblikovanja in kreativnega svetovanja.
  • Največja izbira visoko kakovostnih materialov.

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pošljite povpraševanje za tisk plakatov formata B2, ki jih ob naročilu nad 500 kosov, dobite že za 0,5 €/kos!

Organizirate prireditev, oglasno kampanjo, dogodek ali zabavo? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, promocijo društva, dejavnosti ali organizacije?
Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno.  Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Plakati so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. Plakati so enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

Pri tisku plakatov lahko izbirate med bluback papirjem ali premaznim papirjem. Plakati so lahko poljubne barve, oblike in velikosti. Plakati so idealen način, da se predstavite potencialnim kupcem in uporabnikom vaših storitev. Plakate oblikujte na način, ki vaše storitve ali izdelke najbolje predstavi in je v skladu z vašo vizijo in poslanstvom. Barve, napisi, teksti imajo lahko simboličen pomen in sporočilo o vaši dejavnosti. Svojo dejavnost predstavite kratko in jedrnato in kakovostno vsebino začinite z lepim grafičnim dizajnom.
Pri Magma Media vam nudimo hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanijo. Na voljo so vam različne tehnologije za tisk plakatov (laserski tisk, offset tisk, solventni tisk). Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.

Nudimo vam vse velikosti za tisk plakatov

  • A1: 594 x 841mm
  • A2: 420 x 594mm
  • A3: 297 x 420mm
  • B1: 707 x 1000mm
  • B2: 500 x 707mm
  • poljubna dimenzija

Vas zanima cena za tisk plakatov?

Izpolnite obrazec na naši spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in sestavili vam bomo ponudbo. Preverite ceno plakatov tako, da  izpolnite obrazec za oddajo naročila in dobili boste informativni izračun cene. Smo najhitrejši in na trgu in zelo ugodni.

Začnite z oglaševanjem že danes in si pri Magma Media zagotovite odlično ponudbo!
Za ugoden, hiter in kvaliteten tisk plakatov poskrbimo mi!

Izpolnite spodnji obrazec in naredite izračun ter oddajte naročilo!

 

 

HITRO TISKANJE – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Obrazec za oddajo naročila ter informativni izračun cene!
Preverite ceno plakatov, smo najhitrejši na trgu!