Play Video

Potrebujete tisk letakov, nalepk, vizitk, kataloga ali katere druge tiskovine?
Bi radi povečali obseg svojih storitev, povečali krog zadovoljnih uporabnikov in si pridobili nove kupce?

Pri nas si lahko izdelate letak. vizitke. katalog. transparent. jumbo plakat. poster. majice. poslovna darila. zloženke. nalepke. etikete.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Potrebujete tisk letakov, nalepk, vizitk, kataloga ali katere druge tiskovine?

Bi radi povečali obseg svojih storitev, povečali krog zadovoljnih uporabnikov in si pridobili nove kupce?

Potem je čas, da naredite nekaj na svoji prepoznavnosti.

Izoblikujte si letak, izdelajte vizitke ali svoje storitve predstavite v katalogu.  Omogočamo vam tudi digitalni tisk transparentov, tisk jumbo plakatovtisk na pleksi, digitalni tisk posterjev in tisk na majice. Za tiskovine izvajamo digitalni tisk poslovnih darilzloženknalepk in etiket.

Ko boste morali tiskovino natisniti, v igro stopimo mi.

V podjetju Magma Media vam nudimo digitalni tisk kvalitetno in po ugodni ceni.

Digitalni tisk je primeren za večino tiskovin. Digitalni tisk pri nas se poleg kvalitete in ugodne cene ponaša tudi z izjemno hitrostjo, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah. Danes oddate naročilo in jutri so vizitke, nalepke ali letaki lahko že pri vas. Digitalni tisk se večinoma uporablja za manjše naklade tiskovin. V primeru večjih naklad uporabimo offset tisk, ki ga prav tako nudimo v našem podjetju, tako da ne eno ne drugo ne predstavlja težav. Enostavno prinesite dokumente, ki jih želite natisniti, za nadaljni postopek bomo poskrbeli mi.

Pri tisku lahko izbirate med:

poljubnimi dimenzijami, črno belim ali barvnim tiskom, ponujamo enostranski ali dvostranski digitalni tisk. 

Na voljo imate pestro izbiro papirjev različnih gramatur.

Tiskamo tudi na karton, plastika, les, aluminij itd.

Omogočamo vam digitalni tisk transparentov, tisk jumbo plakatov, tisk na pleksi, digitalni tisk posterjev in tisk na majice. Za tiskovine izvajamo digitalni tisk tako letakov, katalogov, zloženk, vizitk in etiket.

Pri večjih količinah nudimo popust.

Za natančnejšo ceno izvedbe digitalnega tiska pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo. Na naši spletni strani oddajte obrazec za povpraševanje in dogovorili se bomo za sodelovanje.

TRANSPARENTI - IZDELAVA ŽE ZA 10€/M2

*Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

V mesecu decembru do 50% POPUSTA

V mesecu decembru imamo posebno akcijo in sicer nudimo do 50% popust na digitalni tisk.Te akcije enostavno ne smete zamuditi! Pišite nam in si zagotovite svojo ponudbo!

DIGITALNI TISK

Prednost našega digitalnega tiska je hitrost tiskanja, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah! Odlikuje nas tudi cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava. Z digitalnim tiskom vam omogočimo tisk majših naklad letakov, katalogov, zloženk, vizitk in ostalih tiskovin. Nudimo dodelavo vaših tiskovin s posebnimi efekti.

OFFSET TISK

Za večjo količino tiska letakov, katalogov, koledarjev, vizitk, zloženk, brošur, … vam nudimo offset tisk. Z offset tiskom lahko tiskamo na vse vrste papirja, vključno s kartonom, poleg tega pa vam omogočamo tudi tisk na druge materiale kot so les, plastika, …

UCJV300-Series-

XXL TISK

Z XXL tiskom vam omogočamo tiskanje na najrazličnejše vrste tiskovin v velikem formatu. Zagotovimo vam tisk promocijskega in reklamnega materiala, kot tudi tisk nalepk za vaše vozilo. Tiskamo tudi na druge materiale kot so tisk na aluminij, tisk na forex, tisk na pleksi, tisk transparentov, tisk jumbo plakatov, ipd.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.