Pri nas si lahko izdelate plakate.

Nudimo vam hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, oglasno kampanijo, dogodek, promocijo, reklamo.

Pošljite povpraševanje za tisk plakatov formata B2, ki jih ob naročilu nad 500 kosov, dobite že za 0,5 €/kos!

Organizirate prireditev, oglasno kampanjo, dogodek ali zabavo? 

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? 

Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, promocijo društva, dejavnosti ali organizacije?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Plakati so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. Plakati so enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Plakate oblikujte na način,
ki vaše storitve ali izdelke najbolje predstavi

Pri tisku plakatov lahko izbirate med bluback papirjem ali premaznim papirjem. Plakati so lahko poljubne barve, oblike in velikosti. Plakati so idealen način, da se predstavite potencialnim kupcem in uporabnikom vaših storitev. Plakate oblikujte na način, ki vaše storitve ali izdelke najbolje predstavi in je v skladu z vašo vizijo in poslanstvom. Barve, napisi, teksti imajo lahko simboličen pomen in sporočilo o vaši dejavnosti. Svojo dejavnost predstavite kratko in jedrnato in kakovostno vsebino začinite z lepim grafičnim dizajnom.

AKCIJA: 

Cena za 100 PLAKATOV, formata A3,
že za 40€ + DDV

Cena za 300 PLAKATOV, formata B2,
že za 250€ + DDV

Pri Magma Media vam nudimo hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanijo. Na voljo so vam različne tehnologije za tisk plakatov (laserski tisk, offset tisk, solventni tisk). Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.

Nudimo vam vse velikosti za tisk plakatov:

Vas zanima cena za tisk plakatov?
Izpolnite obrazec na naši spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in sestavili vam bomo ponudbo. Preverite ceno plakatov tako, da izpolnite obrazec za oddajo naročila in dobili boste informativni izračun cene. Smo najhitrejši in na trgu in zelo ugodni. V ceni za tisk plakatov je že vštet stroške dobave. Začnite z oglaševanjem že danes in si pri Magma Media zagotovite odlično ponudbo! Za ugoden, hiter in kvaliteten tisk plakatov poskrbimo mi!

Preverite ceno plakatov, smo najhitrejši na trgu!

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.