TISK in IZDELAVA LETAKOV ali FLYERJEV že v 24h!

Nudimo hiter tisk letakov, saj vam letake  natisnemo že v 24 urah!

AKCIJA: Cena za 500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A5, enostranski tisk, že za 49€ + DDV
AKCIJA: Cena za 1.000 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk, že za 57€ + DDV.
AKCIJA: Cena za 2.500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk, že za 97€ + DDV.
Cene veljajo ob normalnem dostavnem roku, do 7 delovnih dni.

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE LETAKOV že v 24h! 

Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

  • Dostava v 24h.
  • Preverjena kvaliteta z garancijo.
  • Možnost oblikovanja in kreativnega svetovanja.
  • Največja izbira visoko kakovostnih materialov.

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in promocijo vašega podjetja, dejavnosti, storitve ali izdelka? Potrebujete promocijo dogodka, ki  ga organizirate v bližnji prihodnosti, večjo prepoznavnost organizacije, društva ali vabilo na veselico, koncert ali drugo zabavo?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih ali dogodku, ki ga organizirate je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Letaki so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. To je enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

Podjetje Magma Media ponuja tisk letakov hitro in po ugodnih cenah. Hitro pomeni, da naročilo za letak oddate danes in je tisk letakov pri nas opravljen v naslednjih 24 urah!

Pri večji količinah letakov, je cena na letak nižja. Tisk letakov ali flayerjev stane 0.21€/kom ob naročilu najmanj 300 kosov. Enostranski tisk letakov formata A6 stane 0,05€/kom, ob naročilu najmanj 2.500 kosov.

Prednosti za tisk letakov pri podjetju Magma Media so naslednje:

  • kvaliteta
  • ugodna cena
  • tisk letakov vseh vrst, kot so zgibanke, zloženke in reklamni letaki
  • pestra izbira papirjev; gloss, matt papir, 120g, 150g

Letak lahko natisnemo z digitalnim tiskom, ki se uporablja za manjše nakalde tiska letakov ali offset tiskom, ki se uporablja za tisk letakov večjih količin. Letaki so lahko poljubnih oblik in dimenzij. Ko gre za tisk letakov pogosto izbiramo med formati, kot so A3, A4, A5, A6 ali A7, lahko pa izberete tudi poljubno dimenzijo. Izbirate lahko med enostranskim ali dvostranskim tiskom. Na voljo imate pestro izbiro papirjev različnih gramatur od 115g do 350g papirja. Odločite se lahko za črno-beli tisk ali zbirate med pisano barvno lestvico najrazličnejših barv. Ko je tisk letakov končan vam ponujamo možnost plastifikacije ali lakiranja za daljšo obstojnost. Imate tudi možnost za mat ali sijaj izgled.

Pri večji količini letakov dobite nižjo ceno. Izdelava letakov ali flayerjev stane 0.21€/kom ob naročilu vsaj 300 kosov. Za bolj natančno ceno izdelave glede na vaše potrebe in želje, se obrnite na nas.  Na spletni strani izpolnite obrazec  in si zagotovite ponudbo. Pošiljite povpraševanje in posredovali vam  bomo cenik. Letaki so odlična promocija vašega podjetja, dejavnosti ali storitev.
Začnite s promocijo že danes in zgradite nov krog zadovoljnih uporabnikov vaših storitev!

Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite svojo ponudbo!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK