Organizirate prireditev, oglasno kampanjo, dogodek ali zabavo?
Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve?
Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, promocijo društva, dejavnosti ali organizacije?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno. Organizacija dogodka, kjer predstavite svojo dejavnost in se spoznate z obiskovalci, je investicija v vaše uspešno poslovno sodelovanje v prihodnosti.  Organizacija dogodka, kjer boste predstavili svojo ponudbo je odskočna deska za pridobivanje novih strank in uporabnikov. Vabila za dogodek, ki ga boste organizirali vam pomagamo sestaviti, oblikovati in natisniti.

Vam je oblikovanje vabil tuje?
To ni problem, zato smo tu MI.
Podjetje Magma Media vam ponuja oblikovanje ter tiskanje vabil in drugih  tiskovin za promocijo vaše dejavnosti ali dogodka, ki ga organizirate.

Naši grafični oblikovalci vam pri oblikovanju vabil pomagajo, tako da vam izdelajo podobo in naredijo načrt celovite pojavnosti vašega podjetja ali dejavnosti v tiskovinah in drugih medijih. Povedali nam boste kakšne so vaše želje in cilji, mi pa vam bomo svetovali pri zasnovi oblikovanja vabil tako z vsebinskega kot oblikovnega vidika.

Oblikovanje vabil zahteva pravo izbiro vsebine, kar pomeni ne preveč in ne premalo podatkov.  Izbor podatkov in informacij na vabilu je pomemben pri sporočilu, ki ga z vabilom oddajate. Izbira barv, oblike in velikosti teksta, pisave, okvirja, dodatnih in posebnih efektov so vizualni elementi, ki uporabnika pritegnejo ali odbijejo. Oblikovanje vabil je kompleksen proces.

Celoten izgled naj bo privlačen, a hkrati ne pretirano vpadljiv. Kakovostno  oblikovanje vabil pomeni, da je celostna grafična podoba v skladu z vašo vizijo ter poslanstvom in v harmoniji z filozofijo vašega delovanja.

Vam oblikovanje vabil ne leži in ste ga pripravljeni zaupati nekomu drugemu? Veste kaj bi želeli sporočiti ciljni publiki, pa vam je oblikovanje vabil tuje in ne veste kako zastaviti celostno grafično podobo? Ni problema, zato smo tukaj, da vam svetujemo, predlagamo in vas vodimo od začetne do končne točke, od ideje do realizacije, od načrta oblikovanja vabil do tiskanja vabil.

Ko je oblikovanje vabil končano, vam nudimo tiskanje vabil in sicer kot digitalni ali offset tisk. Za tiskanje vabil za manjše nakalde  običajno uporabimo digitalni tisk, tiskanje vabil za  večje naklade se poslužuje offset tiska. Odlikuje nas hitrost, kvaliteta in ugodna cena tiskanja vabil in drugih tiskovin.

Izpolnite zgornji desni obrazec, oddajte povpraševanje ter se prepričajte sami!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.