Pri nas si lahko izdelate JUMBO plakate.

UGODEN TISK JUMBO PLAKATOV!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE JUMBO PLAKATOV že za 1,5 EUR/m2!*

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in predstavitev vašega podjetja, blagovne znamke, izdelkov ali storitev? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga v bližnji prihodnosti organizirate ali vabilo na koncert, prireditev, zabavo?

Jumbo plakati so ena izmed priljubljenih oblik oglaševanja, ki zagotavlja optimalno razmerje med učinkovitostjo oglasov in ceno. Jumbo plakati pritegnejo pozornost populacije med vožnjo, ko so ljudje sproščeni in dojemljivi za informacije. Jumbo plakati so primeren način komuniciranja z javnostjo tako v urbanih središčih in na mestnih vpadnicah kot na področjih, kjer je manj oglasnih objektov, saj tam pridejo še bolj do izraza. 

Jumbo plakati so eden izmed bolj opaznih medijev oglaševanja. V kratkem času dosežejo velik del populacije, saj so vedno postavljeni na vidnih mestih, kjer je frekvenca ljudi visoka. Ljudje so med vožnjo sproščeni in neobremenjeni in hitro zaznajo in vpijejo informacije na velikih površinah kot so jumbo plakati. 

Za učinkovitost oglasa na jumbo plakatih je pomembna dobro zastavljena oglaševalska akcija, kvalitetna grafična podoba in kvaliteten tisk jumbo plakatov. 

*Cena velja za naročilo večjih količin in kvadrature (>kot 100 kos vsaj 12m2)

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Oglaševanje z jumbo plakati
je preverjen način oglaševanja.

Zagotovljena vam je opaznost oglasnih površin. Zagotovljena vam je dobra vidnost oglasa z vašim produktom in prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, storitve ali produkta se bo zagotovo povečala.

Pri podjetju Magma Media vam zagotavljamo ugoden in hiter tisk jumbo plakatov. Pohvalimo se lahko z najhitrejšo dostavo, saj plakate dobite že v roku 3 dni. Tisk jumbo plakatov vam izdelamo iz več delov oziroma segmentov, odvisno od velikosti jumbo plakata. 

Pogosti formati za tisk jumbo plakatov so 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400x 2000mm, lahko pa izberete poljubno velikost. 

Nudimo vam vse velikosti za tisk plakatov:

Tisk jumbo plakatov izdelamo na Blue Back papir, ki je vodoodporen in namenjen daljši zunanji uporabi. Kvaliteten tisk jumbo plakatov poskrbi za odlično vidnost vsebine plakata in s tem poveča prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke. 

Tisk jumbo plakatov pri nas je ugoden, hiter in kakovosten. Tisk jumbo plakatov pri nas se splača, preverite našo ponudbo in se prepričajte!

Vas zanima cena za tisk jumbo plakatov?

Na spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ter hitro ponudbo. V ceno so že všteti stroški poštnine. Tisk jumbo plakatov pri nas dobite že od 1.5 EUR/m2. Pošljite povpraševanje že danes in se za pametno oglaševanje z jumbo plakati odločite jutri! Nudimo vam tisk. Jumbo plakati so prava izbira. Hiter, kvaliteten in ugoden tisk jumbo plakatov zagotovimo pri podjetju Magma Media!

Preverite ceno plakatov, smo najhitrejši na trgu!

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.