UGODEN TISK JUMBO PLAKATOV!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE JUMBO PLAKATOV že za 1,5 EUR/m2!

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in predstavitev vašega podjetja, blagovne znamke, izdelkov ali storitev? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga v bližnji prihodnosti organizirate ali vabilo na koncert, prireditev, zabavo?

Jumbo plakati so ena izmed priljubljenih oblik oglaševanja, ki zagotavlja optimalno razmerje med učinkovitostjo oglasov in ceno. Jumbo plakati pritegnejo pozornost populacije med vožnjo, ko so ljudje sproščeni in dojemljivi za informacije. Jumbo plakati so primeren način komuniciranja z javnostjo tako v urbanih središčih in na mestnih vpadnicah kot na področjih, kjer je manj oglasnih objektov, saj tam pridejo še bolj do izraza. Jumbo plakati so eden izmed bolj opaznih medijev oglaševanja. V kratkem času dosežejo velik del populacije, saj so vedno postavljeni na vidnih mestih, kjer je frekvenca ljudi visoka. Ljudje so med vožnjo sproščeni in neobremenjeni in hitro zaznajo in vpijejo informacije na velikih površinah kot so jumbo plakati. Za učinkovitost oglasa na jumbo plakatih je pomembna dobro zastavljena oglaševalska akcija, kvalitetna grafična podoba in kvaliteten tisk jumbo plakatov.

tisk jumbo plakatov
Oglaševanje z jumbo plakati je preverjen način oglaševanja. Zagotovljena  vam je opaznost oglasnih površin. Zagotovljena vam je dobra vidnost oglasa z vašim produktom in prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, storitve ali produkta se bo zagotovo povečala.

Pri podjetju Magma Media vam zagotavljamo ugoden in hiter tisk jumbo plakatov. Pohvalimo se lahko z najhitrejšo dostavo, saj plakate dobite že v roku 3 dni. Tisk jumbo plakatov vam izdelamo iz več delov oziroma segmentov, odvisno od velikosti jumbo plakata. Pogosti formati za tisk jumbo plakatov so 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400x 2000mm, lahko pa izberete poljubno velikost. Tisk jumbo plakatov izdelamo na Blue Back papir, ki je vodoodporen in namenjen daljši zunanji uporabi. Kvaliteten tisk jumbo plakatov poskrbi za odlično vidnost vsebine plakata in s tem poveča prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke. Tisk jumbo plakatov pri nas je ugoden, hiter in kakovosten. Tisk jumbo plakatov pri nas se splača, preverite našo ponudbo in se prepričajte!

In cena za tisk jumbo plakatov? Na spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ter hitro ponudbo. V ceno so že všteti stroški poštnine. Tisk jumbo plakatov pri nas dobite že od 1.5 EUR/m2.
Pošljite povpraševanje že danes in se za pametno oglaševanje z jumbo plakati odločite jutri! Nudimo vam tisk. Jumbo plakati so prava izbira. Hiter, kvaliteten in ugoden tisk jumbo plakatov zagotovimo pri podjetju Magma Media!

Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite ugodno in hitro ponudbo!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.