SPLETNO OGLAŠEVANJE

Potrebujete idejno zasnovo za oglaševalsko akcijo? Ali nasvet iz področja marketinga? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Vam je grafično oblikovanje tuje in ne veste kako se lotiti oblikovanja svoje vizitke, logotipa podjetja, grafične podobe plakata ali izdelave spletne strani?

Pomagamo vam pri idejni zasnovi oglaševalskih kampanj

Pomagamo vam pri idejni zasnovi oglaševalskih akcij, najsi gre za kakršenkoli oglas.

Smo specializirani za kreativno in grafično oblikovanje in svetovanje iz področja marketinga.

Pri Magma Media se zavedamo pomena učinkovitega digitalnega marketinga v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju. Zato ponujamo vrsto storitev, ki vam lahko pomagajo doseči ciljno publiko in doseči vaše poslovne cilje.

Z Google oglaševanjem vam lahko pomagamo doseči stranke, ki aktivno iščejo izdelke ali storitve, kot so vaše. S strokovno raziskavo ključnih besed in ciljanjem oglasov vam lahko pomagamo, da vaše sporočilo predstavite pravim ljudem ob pravem času.

Z oglaševanjem na Facebooku in Instagramu vam lahko pomagamo doseči širše občinstvo in povečati vašo prepoznavnost. S ciljanimi oglasi, privlačno vsebino in strateškim pristopom vam lahko pomagamo pri povezovanju s potencialnimi strankami na teh priljubljenih platformah.

Poleg teh storitev ponujamo tudi možnosti oglaševanja na našem spletnem mestu Nadlani.si. S PR članki ali oglasnimi pasicami oziroma bannerji vam lahko pomagamo doseči lokalno občinstvo in zgraditi prepoznavnost podjetja.

Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe po digitalnem marketingu, imamo strokovno znanje in izkušnje, da vam pomagamo doseči vaše cilje. Pišite nam še danes, če želite izvedeti več o naših storitvah spletnega oglaševanja in kako vam lahko pomagamo pri rasti vašega podjetja.

Efektivno spletno oglaševanje

Predstavljamo vam naš zelo uspešen projekt NaDlani.si. To je ena najbolj branih spletnih strani v Sloveniji www.nadlani.si, ki je danes med najbolj prodornimi spletnimi stranmi v Sloveniji, z najvišjo zabeleženo rastjo obiskovalcev v zadnjem letu, merjeno po lestvici MOSS. Na mesečni ravni spletno stran www.nadlani.si obišče preko 500.000 rednih bralcev in s pomočjo vse večjega obiska našim strankam zagotavljamo efektivno oglaševanje; klike na spletne oglase in branja promocijskih člankov. K soustvarjanju spletnega portala www.nadlani.si, prispevajo tudi zunanji sodelavci. To so usposobljeni in uveljavljeni novinarji, ki dnevno skrbijo za sveže novice in zanimive vsebine, ki jih vsakodnevno dostavljamo našim bralcem. Magma media nudi skupaj s portalom in svojimi Facebook stranmi efektivno spletno oglaševanje. Oglaševanje merimo, po koncu oglaševanja pa vsaki stranki dostavimo poročilo o dosegih in efektu.

Izpolnite obrazec spodaj, če želite izvedeti več o naših storitvah spletnega oglaševanja in kako vam lahko pomagamo pri rasti vašega podjetja.

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.
icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.
icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01