tisk na majice

Majice so odlično sredstvo za promocijo vaše dejavnosti. Ne gre le za promocijo, majice so tudi odličen način, da imajo člani vaše organizacije občutek pripadnosti. Majice so lepo darilo, uporabijo se kot nagrada na srečelovu ali nagradni igri. Majice imajo preprosto uporabno vrednost in lepih ter privlačnih majic so ljudje vedno veseli.

 

 


100 kos majic, barvni enostranski tisk, 4,5€/kos + DDV.

 

 

Cene se lahko razlikujejo ob posameznem naročilu (velikost potiska, način tiska, itd). Nudimo:

– enobarvni tisk na majice
– večbarvni tisk na majice
– vezenje

Preverite ponudbo za TISKANJE MAJIC, že od 4,5€/kos. Pošljite povpraševanje in si zagotovite najugodnejšo ponudbo. 

Majice se lahko uporabijo za različne namene. Pri Magma Media vam nudimo smešne majice, rojstnodnevne majice, majice z napisi, reklamne majice, majice z vašim logotipom, poljuben potisk majic. Motiv za tisk na majice si lahko izberete sami ali vam ga pomagamo izbrati mi. Imamo ideje in morda vam bo katera od njih všeč. Na smešne majice lahko natisnemo prikupne tekste, ki bodo predramili mimoidoče obiskovalce, narišemo izsek iz stripa ali risanke ali si izmislite zabavno situacijo, ki bo vse do srca nasmejala. Napise ali slike lahko najdete na mnogih spletnih straneh ali pobrskate po svoji domišljiji. Na rojstnodnevne majice lahko natisnemo torto, število let ali ime slavljenca. Reklamne majice za promocijo vašega podjetja naj vsebujejo ime podjetja ali organizacije, moto organizacije ali zabaven tekst ter logotip. Majice z napisi so lahko vedno unikatne in čudovito je, ko vsebujejo dobra sporočila ali verze, nad katerimi se ljudje zamislijo, nasmejejo in si jih zapomnijo.

Nudimo vam tudi majice za tisk. Izbirate lahko med  otroškim, moškim in ženskim modelom, različnih barv in vseh velikosti. Majice so na voljo v različnih gramaturah. Najsi gre za smešne majice, majice z napisi ali majice s poljubnim potiskom, izbirate lahko med različnimi barvami in gramaturami majic. Nudimo vam bele, rumene, oranžne, rdeče, zelene, modre in črne majice.

Nudimo vam kvaliteten, hiter in ugoden tisk na majice. Tisk na majice izdelamo po vaših željah in potrebah in se vam pri tem prilagodimo. Tiskanje na majice izvedemo kvalitetno in strokovno.

Imamo večletne izkušnje in brez zadržkov nam lahko zaupate. Smo med najhitrejšimi in najbolj ugodnimi ponudniki na trgu. Tiskanje na majice opravimo hitro in ugodno. Poleg tiska vam nudimo tudi vezenje na majice. Vzorci vezenja so lepi, prepoznavni in estetsko privlačni.

Vas zanima cena za tisk na majice? Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite ugodno ponudbo za tisk na majice! Odgovorili vam bomo v najhitrejšem možnem času. Smo hitri, ugodni in kvalitetni. Majice vam dostavimo na vaš naslov. Pišite nam in se prepričajte sami! 

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.