Izdelava koledarja je priljubljen način zbiranja fotografij glede na različna časovna obdobja v letu. Potrebujete 12 lepih fotografij, ki jih zapakirate v priročen format in jih sestavite v koledar. Zbiratelji lepih slik, fotografij in zbiratelji spominov se pogosto odločijo, da si bodo koledarje izdelali sami.
Ko izbirate motive v postopku izdelave koledarja, naj ima vaša domišljija prosto pot in naj sledi vašim željam brez omejitev. Ljudje se odločajo za motive narave, pokrajine, hribov in gora, parkov, mest, aktraktivnih turističnih destinacijah, rastlin, rož in cvetlic, dreves, trenutkov ujetih ob svetlih jutrih ali romantičnih sončnih zahodih.

Nekateri se odločijo za živali, drugi za portrete ljudi, akte, umetniške postavitve, verze, motive iz dejavnosti preživljanja prostega časa, arhitekture, avtomobilov, priljubljeni so koledarji s spomini iz otroštva ali mladih let in setveni koledarji s podatki o pravilnih obdobjih za sajenje raznovrstnih živil in cvetlic in za vse ljubitelje vrtičkarstva.
Izdelava koledarja z osebnimi fotografijami in spomini je prijetno in nostalgično opravilo. Ko je izdelava koledarja končana, se odločite za tisk koledarja. Nadalj ga lahko poklonite za darilo ali ga sami obdržite.  Izdelava koledarja, ki predstavlja vaše podjetje, organizacijo, društvo pomeni investicijo in se lahko uporablja kot odličen promocijski material vaših storitev ali izdelkov ter prepoznavnosti blagovne znamke ter je hkrati darilo za vaše stranke ali poslovne partnerje.
Izdelava koledarja za osebne namene ali izdelava koledarja za promocijo vašega podjetja, organizacije, društva, po končani izdelavi zahteva tudi kakovosten, ugoden in hiter tisk koledarjev.

V tej fazi pridemo na vrsto mi. V podjetju Magma Media vam nudimo digitalni ali offset tisk koledarjev. Prednost našega digitalnega tiska je v hitrosti tiskanja, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah! Odlikuje nas tudi cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava koledarjev.
Z digitalnim tiskom vam omogočimo tisk koledarjev, letakov, katalogov, zloženk,

vizitk in ostalih tiskovin manjših naklad. Nudimo dodelavo vaših tiskovin s posebnimi efekti. Pri večjih količinah koledarjev, letakov, katalogov in drugih tiskovin se običajno odločimo za offset tisk koledarjev. Z offset tiskom lahko tiskamo na vse vrste papirja, vključno s kartonom, poleg tega pa vam omogočamo tudi tisk na druge materiale kot so les ali plastika.

 

Vas zanima cena za tisk koledarjev? 
Izpolnite zgornji desni obrazec, oddajte 
povpraševanje in si zagotovite ugodno ponudbo. 

Nudimo vam hiter, ugoden in kakovosten tisk koledarjev.
Pišite nam in se prepričajte sami!


Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.