Pri nas si lahko izdelate nalepke.

Nalepke so priljubljen in učinkovit način za promocijo vaše znamke ali podjetja. Uporabljajo se lahko za različne namene, od oglaševanja do osebnega izražanja. Če iščete zanesljivo in kakovostno storitev tiskanja nalepk, ste na pravem mestu.

Pri Magma Media vam nudimo tisk nalepk za različne namene, kot so tisk reklamnih nalepk za vozila, talne in stenske nalepke, 3D nalepke poljubnih dimenzij, oblik in barv, kot tudi nalepke za steklo ter njihov izrez. 

Poleg tiska nalepk vam nudimo dodatno zaščito oz. laminacijo nalepk kar še podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Najpogostejši uporabljeni vrsti materiala nalepk sta:

  • Papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vreme
  • PVC nalepke: odporno na vodo in vreme, ter daljša obstojnost – do 15 let in več

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Ponujamo široko paleto možnosti tiskanja nalepk. Ne glede na to, ali potrebujete veliko količino nalepk za promocijsko kampanjo ali majhno serijo za osebno uporabo, vam lahko pomagamo ustvariti popoln izdelek.

Eden pomembnejših vidikov tiskanja nalepk je dizajn oziroma oblikovaje. Dobro oblikovana nalepka lahko pritegne pozornost in pusti trajen vtis na vašo ciljno publiko. Naša ekipa lahko skupaj z vami ustvari edinstven in privlačen dizajn, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje.

Nalepke za avto so odličen način, da personalizirate svoje vozilo in poskrbite, da izstopa na cesti. So preprosta in cenovno ugodna možnost. S trpežnimi materiali in enostavnim nanašanjem lahko nalepke za avto prenesejo vremenske razmere in ohranijo svoje živahne barve v prihodnjih letih. Če želite svojemu avtu oziroma vozilu dodati nekaj osebnosti, razmislite o nakupu visokokakovostnih nalepk za avto že danes.

Naš tisk nalepk za avte je ugoden in kvaliteten. Nudimo tisk na PVC folije in tudi laminacijo s katero dosežemo odlično zaščito pred zunanjimi vplivi.

ETIKETE – TISK ETIKET

Etikete so bistveni del vsakega izdelka ali embalaže, saj zagotavljajo pomembne informacije o vsebini, uporabi in varnosti izdelka. Pri Magma Media vam nudimo široko paleto možnosti tiskanja etiket. Uporabljamo visokokakovostne materiale in tiskarske tehnike za izdelavo trpežnih in dolgotrajnih etiket, ki so kos vsakodnevni obrabi. Ne glede na to, ali potrebujete preproste nalepke za izdelke, nalepke s črtno kodo ali nalepke po meri z edinstvenimi oblikami in dizajnom, vam lahko pomagamo ustvariti popoln izdelek. Z našo ekipo in predanostjo kakovosti ste lahko prepričani, da bodo vaše etikete videti odlično in bodo zagotovile informacije, ki jih vaše stranke potrebujejo.

Ko gre za promocijo vaše blagovne znamke ali sporočila, so nalepke stroškovno učinkovita in vsestranska možnost. Uporabljajo se lahko v različnih okoljih, od embalaže izdelkov do promocij dogodkov. Z našimi visokokakovostnimi storitvami tiskanja nalepk ste lahko prepričani, da bodo vaše nalepke pustile trajen vtis.

Vas zanima cena za tisk nalepk ali etiket? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo! Prepričajte se sami!

Izdelava nalepk pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.