MOBILNI REKLAMNI PANO

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in predstavitev vašega podjetja, blagovne znamke, storitve ali izdelka? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga planirate v bližnji prihodnosti, sejma, prireditve ali vabilo na koncert, zabavo? 

Oglaševanje ni le strošek, temveč je investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti. Možnosti za oglaševanje je precej. Za katerokoli način oglaševanja se boste odločili, je naše podjetje pravi naslov za pomoč in svetovanje. Svetujemo in pomagamo vam pri zasnovi koncepta za boljšo prepoznavnost vašega podjetja in s tem več možnosti, da vas ljudje opazijo, spoznajo in postanejo uporabniki vaših storitev. Mobilni panoji in reklamne prikolice so zanimiva in učinkovita rešitev.

V podjetju Magma Media so vam na voljo jumbo mobilni panoji in reklamne prikolice. Jumbo panoji so mobilni panoji pritrjeni na reklamne prikolice. Mobilni panoji so lahkih konstrukcij in enostavno prenosljivi. Njihova prednost je v njihovi mobilnosti in možnosti hitre prestavitve na drugo lokacijo. Tovrstno oglaševanje je zelo primerno za oglaševanje raznoraznih sejmov, zabav oz. prireditev ali pa rojstno dnevnih zabav. Mobilni panoji, montažni panoji in reklamne prikolice so sredstva, ki jih je mogoče dobiti v parih. Lahko vam celo postavimo več oglasov skupaj, da dobimo večjo oglasno površino, kar bo ljudem omogočila, da vaše oglase hitreje opazijo.

Z NAMI DO PREPOZNAVNOSTI

Mobilni panoji so dobro vidni in ljudje jih hitro opazijo. Postavijo se na lokacije, kjer je frekvenca ljudi visoka in oglas z vašo vsebino bo v zelo kratkem času videlo ogromno ljudi. Mobilni panoji so praviloma dimenzij 4x3m in jih dostavimo ter postavimo na želeno lokacijo. Največja prednost tovrstnega oglaševanja je ta, da se lahko zelo hitro in enostavno zamenja lokacijo vaših oglasov, kar bo pripomoglo k temu, da bodo vaši oglasi vidni čim večjemu številu ljudi, ki so lahko vaše bodoče stranke. Sprememba lokacije pozitivno vpliva na promocijo, saj je dokazano da sčasoma ljudje panojev in njihove vsebine ne opazijo več in ti postanejo tako rekoč nevidni.

UGODNA CENA

Pokličite nas za ugodno ceno zakupa mobilnega panoja in reklamne prikolice. Na voljo imate dve reklamni površini (sprednjo in zadnjo stran panoja), s priklopnim vozilom je možna premestitev na drugo lokacijo.

Pošljite nam povpraševanje in v najkrakšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo.

Pridobite ponudbo:

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01