JUMBO PANOJI oz. BILLBOARDI – REKLAMNI PANOJI

Jumbo panoji, reklamni panoji, ki se jim s tujko reče tudi billboardi, so panoji, ki ste jih prav gotovo že opazili, ko ste se bodisi vozili po avtocesti, se gibali v bližini nakupovalnih središč ali pa ste jih opazili, ko ste se morali ustaviti na križišču in počakati zeleno luč. 

Običajno se jumbo panoji, reklamni panoji oz. billboardi nahajajo v mestnih središčih, ob avtocestah, torej v glavnem tam, kjer so glavne vpadnice, kjer se dnevno giblje veliko število ljudi, saj je oglaševanje tako najučinkovitejše. Na voljo so vam jumbo panoji različnih velikosti, na veliko različnih lokacijah po Sloveniji, kar vam bo omogočilo, da boste svoje oglase menjavali, kar je zelo priporočljivo, da oglasi ne postanejo »nevidni«.

  • Billboardi (jumbo panoji, reklamni panoji) 400x300cm in 504x238cm v mestnih vpadnicah in središčih
  • Mobilni jumbo panoji 400x300cm

NAJBOLJ ISKANE LOKACIJE

Poglejte si fotografije naših jumbo lokacij ob najbolj prometnih cestah po Sloveniji

POKLIČITE ZA SEZNAM VSEH JUMBO LOKACIJ:

070 899 899

Najboljša promocija

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in predstavitev vašega podjetja, blagovne znamke, izdelkov ali storitev? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga v bližnji prihodnosti organizirate ali vabilo na koncert, prireditev, zabavo? 

Jumbo panoji so ena izmed priljubljenih oblik oglaševanja. Jumbo panoji pritegnejo pozornost populacije med vožnjo, ko so ljudje sproščeni in dojemljivi za informacije. Jumbo panoji so primeren način komuniciranja z javnostjo tako v urbanih središčih in na mestnih vpadnicah kot na področjih, kjer je manj oglasnih objektov, saj tam pridejo še bolj do izraza. Jumbo panoji so eden izmed bolj opaznih medijev oglaševanja. V kratkem času dosežejo velik del populacije, saj so vedno postavljeni na vidnih mestih, kjer je frekvenca ljudi visoka. Ljudje so med vožnjo sproščeni in neobremenjeni in hitro zaznajo in vpijejo informacije na velikih površinah kot so jumbo panoji. Za učinkovitost oglasa na jumbo panojih je pomembna dobro zastavljena oglaševalska akcija, kvalitetna grafična podoba, kvaliteten tisk jumbo panojev in dobra ter frekventna lokacija.Oglaševanje z jumbo panoji je preverjen način oglaševanja. Zagotovljena vam je opaznost oglasnih površin. Zagotovljena vam je dobra vidnost oglasa z vašim produktom in prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, storitve ali produkta se bo zagotovo povečala.

ZAKUP JUMBO PANOJA ŽE ZA 50€

ZA PONUDBO POKLIČITE:
070 899 899

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pri podjetju Magma Media vam nudimo ugoden najem jumbo panoja na veliko različnih lokacijah po Sloveniji, kar vam bo omogočilo, da boste svoje oglase menjavali. To je zelo priporočljivo, da oglasi ne postanejo ”nevidni”. Priporočamo vam pogodbeno dolgoročno oglaševanje z mesečno menjavo plakatov vsak mesec nov plakat na novi lokaciji. Na voljo so vam jumbo panoji različnih velikosti in sicer v 600x300cm, 400x300cm ali 504x238cm dimenziji postavljeni v mestnih vpadnicah in v lokalnih ter regionalnih središčih. Ponujamo čez 160 lokacij jumbo plakatov po Dolenjski, Posavju in Beli Krajini.

In kakšna je cena?

Jumbo panoji pri nas so ugodni. Na spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ponudbo za jumbo plakat. Cena za najem jumbo panoja je odvisna od časa oglaševanja in števila panojev na različnih mestih oglaševanja. Na spletni strani najdete cenik jumbo panoji za najem za različna časovna obdobja in sicer za 2 tedna, 1 mesec, 3 mesece ali celo leto. Najem jumbo panoja za 3 mesece vam prinese 10% popust na pano, pri najemu za 12 mesecev pa dobite 20% popust.

V kolikor vas zanimajo naši jumbo plakati, nam pošljite povpraševanje in vam bomo z veseljem odgovorili.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01