KREATIVNA ZASNOVA OGLAŠEVALSKIH KAMPANJ

Potrebujete idejno zasnovo za oglaševalsko akcijo? Ali nasvet iz področja marketinga? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Vam je grafično oblikovanje tuje in ne veste kako se lotiti oblikovanja svoje vizitke, logotipa podjetja, grafične podobe plakata ali izdelave spletne strani?

Nudimo vam svetovanje za grafično oblikovanje ter pomoč pri izdelavi celostne grafične podobe podjetja.

To je korak do višje prepoznavnost v tiskanih in elektronskih medijih. Pomagamo vam pri idejni zasnovi oglaševalskih akcij, najsi gre za tiskovino, radijski ali televizijski oglas. Smo specializirani za kreativno in grafično oblikovanje in svetovanje iz področja marketinga.  Nudimo vam grafično oblikovanje tiskovin , najsi gre za letake, kataloge, vizitke, majice ali etikete. Grafično oblikovanje zajema svetovanje in pomoč pri idejni zasnovi in celostni podobi vašega pojavljanja v medijih. Grafično oblikovanje in svetovanje zajema zbiranje idej, načrtovanje vsebine in sporočila tiskovine, kot tudi popravke, dodelave in predelave že obstoječih tiskovin.

Tisk pri nas je visoke kvalitete in po ugodni ceni.

Pri izdelavi vizitk ali  letakov vam svetujemo glede pravilne kombinacije barv, izbire velikosti, sloga, barve teksta, ozadja in drugih slikovnih elementov. Pri izdelavi letakov vam svetujemo glede zasnove postavitve oglaševalske akcije in skupaj z vašimi željami in cilji izpeljemo grafično oblikovanje. Tisk je domena, za katero lahko tudi poskrbimo. Prav tako vam po želji lahko izdelamo logotip podjetja. Nudimo vam izdelavo spletnih strani ali PR člankov. Ko je grafično oblikovanje končano, je na vrsti tisk. Nudimo vam digitalni ali offset tisk. Prednost digitalnega tiska je v hitrosti tiskanja, saj večino tiskovin zagotovimo v 24 urah. Odlikuje nas cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava. Z digitalnim tiskom omogočimo manjše naklade vizitk, katalogov, zloženk in drugih tiskovin. Za večjo količino tiska vizitk, letakov, katalogov koledarjev priporočamo offset tisk.

Vas zanima cena za tisk tiskovin?

Na spletni strani Magma Media izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ponudbo. Pohitite in si zagotovite ponudbo za vaše povpraševanje. Nudimo vam kvalitetno in kreativno grafično oblikovanje. 

Odlikuje nas hitrost in prisluhnili bomo vsaki vaši želji. Pišite nam in se prepričajte sami!

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01