Vaša poslovna vizitka ni samo odraz vašega podjetja, temveč tudi odlično marketinško orodje, s katerim boste naredili dober prvi vtis.

AKCIJA: Cena za 100 vizitk, enostranski tisk, 300 gr matt papir za 19,90 € + DDV!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE LETAKOV že v 24h!

Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

Vizitka predstavlja prodajno pismo, ki vam bo prineslo uspešne prodajne rezultate in potencialne nove stranke ali zveste poslovne partnerje. Vizitka je kot osebni dokument pri mreženju in spoznavanju novih ljudi. Zato je izdelava vizitk prvi korak za boljšo promocijo.

Izdelava vizitk je z našo pomočjo hitra in enostavna. Izdelava vizitk je prava odločitev za doseganje boljših rezultatov na vaši poslovni poti. Pri oblikovanju vizitke je pravilna izbira barv, oblike, medsebojnih kontrastov, koncepta in vsebine vizitke bistvenega pomena.  Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo in svetujemo. Izdelava  vizitk zahteva izbor materiala, saj je pomembno da je material trpežen, ne pretanek in prilagojen vašemu namenu uporabe. Ko je na vrsti izdelava vizitk, vašim vizitkam nudimo posebno noto – poleg kvalitetnega tiska in hitre, kakovostne izdelave vizitk vam nudimo pester izbor materialov in široko paleto primerov izdelave vizitk. Izdelava vizitk pri nas, pomeni za nas to, da poslušamo vaše želje  in skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.

izdelava vizitk

Še nikoli niste imeli vizitk? Bi jih radi na novo oblikovali, pa ne veste, kako? Zato smo tu mi. Oblikovanje vizitk vam nudimo po vaših željah z modernim in profesionalnim dizajnom. Oblikovanje in izdelava vizitk zajema tako zbiranje idej, načrtovanje vsebine in sporočila vizitke, kot tudi izbiro barve ozadja in barve teksta, postavitev teksta ter določitev velikosti posameznih elementov. Ko gre za oblikovanje vizitk lahko dodate slike, privlačno ozadje, logotip vašega podjetja, določite količino podatkov o vaši dejavnosti in način, kako vas ljudje lahko kontaktirajo. Ko gre za oblikovanje vizitk lahko izbirate med zaobljenimi ali ravnimi robovi, posebnim izsekom vizitk, zlatotiskom ali lakiranjem. Za dolgo obstojnost in zaščito pred mehanskimi poškodbami nudimo plastificiranje vizitk.

Tudi ko je oblikovanje  vizitk končano, je še vedno možna dodelava vizitk, pri čemer sami naredite osnutek, ki ga skupaj pregledamo in v skladu z vašimi željami in potrebami dodelamo in preoblikujemo v najboljši možni končni izdelek. Izdelava vizitk je s tem končana.

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

Vas zanima cena za tisk vizitk? Izpolnite desni obrazec in si zagotovite ponudbo za vaše povpraševanje.
Nudimo vam digitalni ali offset tisk, odvisno od naklade vizitk, ki jo potrebujete. Zagotavljamo vam hitro izdelavo vizitk kvaliteto in po ugodni ceni!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.