TISK OZ. IZDELAVA LETAKOV ali FLAYERJEV za 0,21€/kom v 24h ob naročilu najmanj 300 kos!


Nudimo hiter tisk letakov, saj vam letake natisnemo že v 24 urah!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE LETAKOV že za 0,21€/kom.

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vas skrbi prepoznavnost vašega podjetja, promocija izdelkov in storitev v vaši ponudbi in ne veste, kako do dodatnega števila novih strank in uporabnikov? Bi radi svojo ponudbo predstavili širšemu krogu ljudi in razširili krog zadovoljnih uporabnikov?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih ali dogodku, ki ga organizirate, je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Izdelava letakov in promocija le teh je odlična rešitev. Letak predstavlja vaše podjetje in storitve in odpira nove poti. Ta poslovna poteza predstavlja  investicijo za vaše uspešno delovanje v prihodnosti in prepoznavnost vaših storitev ali izdelkov.
Izdelava letakov pri podjetju Magma Media poteka hitro in po ugodnih cenah. Hitro pomeni, da naročilo oddate danes, izdelava letakov gre v proces in v naslednjih 24 urah so letaki natisnjeni!

Prednosti  pri podjetju Magma Media za izdelavo letakov so:

Po oblikovanju in izdelavi letakov, letake natisnemo z digitalnim tiskom, ki se uporablja za manjše naklade ali offset tiskom, ki se pogosto uporablja pri večjih nakladah. Letak je  lahko poljubnih oblik in dimenzij. PogostI formati za tisk letakov so A3, A4, A5, A6 ali A7, izberete lahko tudi poljubno velikost. Nudimo tako enostranski kot dvostranski tisk ter pester izbor papirjev različnih gramatur od 115g do 350g papirja. Odločite se lahko za črno-beli tisk ali zbirate med pisano barvno lestvico najrazličnejših barv. Ponujamo vam tudi možnost plastifikacije ali lakiranja za daljšo obstojnost. Imate tudi možnost mat ali sijaj izgleda. Letak poštar prinese na dom ali določite mesto razdeljevanja letakov ob večjih dogodkih ali prireditvah.

 

Izdelava letakov, vas zanima njihova cena? Pri večji količini letakov dobite nižjo ceno. Izdelava letakov ali flayerjev stane 0.21€/kom ob naročilu vsaj 300 kosov. Za bolj natančno ceno izdelave glede na vaše potrebe in želje, se obrnite na nas.  Na naši spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje in si zagotovite ponudbo. Pošljite povpraševanje in posredovali vam  bomo cenik. Letak je  so odličen način za promocija vašega podjetja, dejavnosti ali storitev.

 

Začnite s promocijo že danes in zgradite nov krog zadovoljnih uporabnikov vaših storitev!

Izdelava letakov pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite svojo ponudbo!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

 

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.