OBLIKOVANJE LETAKOV – FLAYERJEV

Organizirate prireditev, oglasno kampanjo, dogodek ali zabavo? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, promocijo društva, dejavnosti ali organizacije?

Preverite ponudbo za OBLIKOVANJE LETAKOV že za 25 € na uro. 

  • Preverjena kvaliteta z garancijo.
  • Možnost ugodnega in kvalitetnega tiska.
  • Največja izbira visoko kakovostnih materialov.
  • Tisk izdelamo v 24ih urah.

Oddajte povpraševanje v spodnjem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno.  Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Letaki so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. To je enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

Ne veste kaj je oblikovanje letakov ali flayerjev in kako se ga lotiti? Zato smo tukaj MI. Podjetje Magma Media vam ponuja oblikovanje letakov ali oblikovanje flayerjev za promocijo vaše dejavnosti ali dogodka, ki ga organizirate. Naši grafični oblikovalci vam, ko gre za oblikovanje letakov pomagajo, tako da vam izdelajo celostno grafično podobo in naredijo načrt celovite pojavnosti vašega podjetja ali dejavnosti v tiskovinah, po želji tudi drugih medijih. Zaupajte nam vaše želje in cilje, mi pa vam bomo svetovali pri zasnovi oblikovanja letakov tako z vsebinskega kot oblikovnega vidika.

Oblikovanje letakov zahteva pravo izbiro vsebine, kar pomeni ne preveč in ne premalo podatkov. Vsebina informacin na letaku je izrednega pomena pri sporočilu, ki ga z letakom oddajate. Izbira barv, oblike in velikosti teksta, pisave, okvirja, dodatnih in posebnih efektov so vizualni elementi, ki uporabnika pritegnejo ali odbijejo. Oblikovanje letakov je kompleksen proces. Celotna podoba naj bo privlačna, a hkrati ne pretirano vpadljiva. Ko gre za oblikovanje letakov ali oblikovanje flayerjev upoštevamo, da je celostna grafična podoba v skladu z vašo vizijo ter poslantvom in v harmoniji z filozofijo vašega delovanja.

Vam je oblikovanje letakov ali oblikovanje flayerjev tuje? Veste kaj bi želeli sporočiti ciljni publiki, pa vas skrbi  oblikovanje letakov in zasnova ter osnutek celostne grafične podobe? Ni problema, zato smo tukaj, da vam svetujemo, predlagamo nove ideje in vas vodimo od začetne do končne točke, od ideje do realizacije, od načrta oblikovanja letakov do tiska letakov ali flayerjev.

Ko je oblikovanje letakov končano, vam nudimo digitalni ali offset tisk. Za manjše nakalde letakov običajno uporabimo digitalni tisk, pri večjih nakladah se poslužujemo offset tiska. Odlikuje nas hitrost, kvaliteta in ugodna cena. Oddajte povpraševanje na naši spletni strani ter se prepričajte sami!

Izpolnite obrazec za oddajo naročila ali izračunajte kakšna je cena za tisk želenega letaka.

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK