Zloženke hitro in ugodno!
Tisk zloženk že za 0,29€/kom
ob naročilu najmanj 300 kos!

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zloženka predstavlja stik z vašim potencialnim kupcem, zatorej je pomembno da je v njej zajeta sistematična predstavitev vaših vrlin in prednosti. Tako lahko s kvalitetno zloženko vzbudite bralčevo pozornost in ga impresionirate. Zloženka je vaša izbira in lahko jo zastavite poljubno. Zloženke navadno predstavljajo osnovno predstavitev vaše dejavnosti in aktivnosti, s katero se ukvarjate. Izpostavite svoje prednosti in napišite kaj lahko naredite za vaše nove stranke in uporabnike.

Zloženka ali zgibanka je lahko poljubne oblike in velikosti. Pravokotna oblika je morda najbolj običajna, lahko pa izberete kvadratno, okroglo ali katerokoli drugo obliko, bolj inovativne narave, ki bo že zaradi same narave drugačnosti oblike hitreje pritegnila pozornost pri potencialnih novih uporabnikih. Pozornost lahko pritegnete tudi s pravo barvno kombinacijo, sliko, fotografijo, dodatki, pisanimi teksturami, primernim pozdravnim nagovorom ali sporočilom, v katerem se bodo ljudje našli.

Ne pozabite, da je poleg oblike in vsesplošnega izgleda pomembna tudi vsebina. Na zloženki naj bodo bistveni podatki in informacije o vaši dejavnosti, o vašem delovanju, o preteklih izkušnjah in planih za prihodnost, vaše prednosti in kontaktni podatki. Vaša oglaševalska akcija naj bo zastavljena premišljeno in preudarno. Če za to potrebujete pomoč, se lahko obrnite na nas in pri idejni zasnovi vam pomagamo in svetujemo. Svetujemo vam tudi pri izbiri materiala zloženk ali zgibank.

Ko je zloženka ali zgibanka izdelana, je čas za tisk zloženk. Nudimo vam digitalni tisk zloženk za manjše naklade. Zavedamo se konkurenčnosti trga, zatorej vam nudimo ugodno ceno za tisk zloženk že pri manjših količinah. Z uporabo digitalnega tiska vam lahko zagotovimo storitev pri kateri se vaše zloženke prilagajajo vašim željam in idejam. Za večje naklade nudimo offset tisk zloženk. Z offset tiskom lahko tiskamo na vse vrste papirja, vključno s kartonom, omogočamo vam tudi tisk na druge materiale kot so les, plastika.

Vas zanima cena za tisk zloženk? Na naši spletni strani izpolnite obrazec in nam pošljite povpraševanje.V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo.

Nudimo vam hiter, kakovosten in ugoden tisk zloženk. Pišite nam in se prepričajte sami!

Vas zanimajo druge vrste tiskovin? Oglejte si celo izbiro TISK24 – HITRA IZDELAVA TISKOVIN – DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Kontaktirajte nas.

Z nami do prepoznavnosti.